BIROUL DIAMOND'S OFFICE
img37887
img37887

BIROUL DIAMOND’S OFFICE

Povestea

Noastră

Diamond’s Office este un business născut din pasiune pentru pietre prețioase și îndeosebi pentru diamante.
Originile activității noastre au fost firești: ne-am lăsat conduși de dorința de a avea în preajmă pietrele prețioase, de a le atinge, de a le înțelege, de a le pune în valoare într-un mod cât mai creativ, în piese ce trec cu succes testul timpului și al trendurilor.

Ne-am propus ca Diamond’s Office să fie locul în care povestea ta creează bijuteria, sub îndrumarea experților în pietre. Conceptul de office nu este unul unul rigid, ci este cadrul în care găsim atmosfera potrivită pentru a vorbi
despre tine, despre pietre și cum vă puteți întâlni în cea mai frumoasă formă. Manufacturarea se petrece tot aici, în atelierul nostru, prin măiestria bijutierului nostru.

The real story...” este despre tine și suntem onorați să îi dăm cea mai prețioasă expresie!

Clientul

Diamond's Office

Ne adresăm publicului care pune preț pe unicitate, pe obiecte lucrate manual de bijutieri cu experiență, pe încrederea în originea și calitatea unei pietre prețioase. Sunt acei oameni, femei și bărbați, care își doresc să pună într-o bijuterie o parte din ei, fie că apoi o păstrează pentru sine sau o dăruiesc mai departe.

De regulă, așteptăm o ocazie specială pentru o achiziționa sau a comandă o bijuterie. Însă am descoperit, în anii de activitate, că publicul nostru este unul spontan, care din curiozitatea de a afla povestea unei pietre, o dezvăluie pe a lor și de aici ies cele mai frumoase bijuterii.

Clientul Diamond’s Office este omul care știe să dăruiască, care își dorește să contribuie cu propriile vise la crearea bijuteriei. Iar noi suntem aici să ascultăm, să sfătuim și să creăm obiecte superbe, unice.

PHOTO11
SIDE2
PH1

Founder

Creatoarea conceptului Diamond’s Office este Daniela Chiracu, care, cu o experiență de peste 8 ani în pietre prețioase, și-a propus să creeze un business în care „personalizare” și „lucrat manual” să fie duse la rang de artă. Daniela este unul dintre puținii români acreditați de HRD Antwerp, Institute of Gemmology.

do009

Daniela Chiracu

Founder

Conceptul

Diamond's Office

Conceptul de “Office” este cadrul în care ne întâlnim, un loc primitor în care avem la dispoziție timp și liniște pentru a povesti și a face cele mai bune alegeri pentru tine.  Pietrele sunt marea atracție a discuției și de aici începe de obicei totul. Piatra potrivită în montura potrivită. Odată ce am conturat povestea ta, manufactura poate începe, tot aici, în atelierul nostru.

“The real story” vorbește în primul rând despre povestea ta. La Diamond’s Office nu există “răspunsuri greșite”, orice gând și orice dorință ne conduce spre o bijuterie 100 % personalizată. 

“The real story…” este și despre transparența în relația pe care o avem cu cei care ne trec pragul. Expertiza în diamante face posibilă alegerea celei mai bune variante pentru client, astfel încât piatrăa potrivită să fie într-un raport calitate-preț corect. Vorbim despre culoare, claritate, tăietură. “Diamantul perfect” poate avea foarte multe variante, iar noi suntem aici să te ajutăm să îl găsești pe cel care să se potrivească perfect ție.

PH1
P32 P31
SIDE1